Palvelut

Nummijärven leirintäalueella voi majoittua niin mökkiin, vaunuun kuin telttaankin, majoittujia palvelee alueella kesäkeittiö jossa on saniteettitilat, nykyaikainen keittiö ja tilat syömistä varten. Nummibaarista saa isoon nälkään tuhteja annoksia erilaisia grilliruokia, pienempään löytyy pullat ja sämpylät ja janon iskiessä virvoke-valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Nummibaarissa on A-oikeudet. Nummibaarin päädyssä on Nummipuoti jossa on myynnissä peruselintarvikkeita, ovikelloa painamalla henkilökunta tulee avaamaan. 

Viikonloppuisin Nummibaarilla järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten esimerkiksi Motosound , 60-luvun tanssit, Rottavestivaali ja Lasten tapahtuma. Erilaisia musiikkityylejä on edustettu läpi kesän. Lauantaisin jos lavalla ei nähdä elävää musiikkia niin meillä on karaoke viihdyttämässä.

Alueella on kaksi saunaa, iso tilaussauna sähkösuihkulla sekä intiimimpi puukiukaalla. Koronan vuoksi 2020 kesällä ei ole ollut normaaleja vaunusaunoja viikonloppuisin, vain tilaussaunaperiaatteella.

Luonnonkauniin järven rannalla on perheen pienimmillekkin soveltuva uimaranta, kalaisa järvi sekä alueen vieressä oleva 18-väyläinen frisbeegolf-rata. Nummijärven kylästä löytyy Kauhanevan-Pohjankankaan kansallispuisto, ITE-taiteilija Alpo Koivumäen savanni, Erkki Kalliomäen suon päälle rakentama Kammi-kylä sekä joka juhannus järjestettävä raskaan musiikin festivaali Nummirock. Lisätietoa kaikista näistä löytyy aktiviteetit-osiosta.