Nummiska Tiimi ry

Nummijärvi Campingia on vuodesta 2015 ylläpitänyt Nummiska Tiimi ry. Idea Nummiska tiimin perustamiseen syntyi, kun leirintäalueen omistaja eli kaupunki lähestyi kausipaikkalaisia, yhtenä vaihtoehtona kaupungilla oli asettaa leirintäalue yleiseen myyntiin. Kaupunki ja tiimi sopivat tuolloin 10 vuoden vuokrasopimuksen. Nummiska tiimi työllistää kesän aikana n. 4 vakituista, lisäksi tapahtumiin useita lisätyöntekijöitä.
Samana vuonna ELY-keskus myönsi Campingille EU-tukirahaa n. 150 000 € jolla korjattiin ja kunnostettiin vanhoja rakennuksia ja tiloja. Hankkeen aikana saunat uusittiin, vanha kesäkeittiö ja lava purettiin ja uudet rakennettiin tilalle. Hankkeen purkaminen / rakentaminen tapahtui talkootyönä. Vuonna 2020 Kauhajoen kaupunki osoitti alueelle 12 000 € määrärahan, kyseisellä summalla saatiin aikaan uusi laituri, kuten myös soittolava. 

 

Kesän 2020 talkoolaisia. Vasemmalta oikealle, Juhani Hakamaa, Jarmo Antila, Jani Hakoneva, Rakennusvastaava Raimo Hakamaa ja tiimiläiset Jorma Siirtola ja Kari Vilmunen.

Campingilla on järjestetty vuosien aikana monenlaisia tapahtumia, rockabillystä perhepäiviin. Vuonna 2015 Nummijärvellä järjestettiin Kontioralli joka keräsi alueelle 1100 moottoripyöräilijää. Heinäkuun puolessa välissä on perinteeksi muodostuneet 60's lavatanssit, joissa on esiintyjinä ovat esimerkiksi olleet Eino Grön, Juhamatti ja kauhajokiset kyseisenä aikana toimineet muusikot. Syksyn kohokohtana vuodesta 2016 lähtien on järjestetty Nummijärvi Motosound, jonka pääesiintyjinä on nähty mm. Telaketju, Skädäm ja Kotiteollisuus. 

Nummiska 60's tanssien 2020 pääesiintyjä, Juhamatti. Hänet tunnetaan hiteistään Fanny Fanny ja Volga.
Nummiska Tiimi koostuu vapaaehtoisista jotka päivätöiden ohella pitävät alueen päivitettynä ja virkeänä läpi vuoden.